Karriernapok

Tisztelt Leendő Kiállító! Kedves Partnerünk!

Köszöntjük Önöket a Nyíregyházi Egyetem nevében, Magyarország egyik legszebb felsőoktatási intézményében, amely épületegyüttesével, campusával 2009-ben elnyerte a világ legjobb középülete címet. E szellemiségnek azóta is igyekszik megfelelni.

Az intézményünkben a már több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező Innovációs és Állásbörze elsősorban végzős hallgatóinknak kíván segítséget nyújtani a diploma-szerzés utáni álláskeresésben, de valamennyi egyetemi polgárt, megyénk végzős középiskolásait, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatallal együttműködve megyénk álláskeresőit is invitáljuk kiállításunkra. 2017-ben állásbörzénket Karriernappá bővítjük, célunk, hogy hallgatóink az állásajánlatok és cégbemutatók mellett, hasznos gyakorlati előadásokat, karrierépítési tanácsokat, életpályaépítési ötleteket kapjanak. E mellett “próba” idegen nyelvi teszteken, elbeszélgetéseken és állásinterjúkon vehetnek részt.

Az innovációs szekcióban minden évben egy adott aktuális témakörrel várjuk az érdeklődőket. 2017-ben az infotechnikai fejlesztések, a innováció és kreativitás témakörét választottuk, kiállítóink egy része e témában is mutat be új fejlesztési lehetőségeket, modern eszközöket. Célunk e tematika mentén a jövő oktatási és innovatív informatikai fejlesztéseit is, a SMART CITY eszme technikai hátterét is bemutatni.

2017-ben kiemelten foglalkozunk a katonai, rendészeti életpálya megismertetésével, bemutatásával is.

 

– 12. Karriernap (Innovációs és Állásbörze) –

2017. április 24. (hétfő) 10:00

Reméljük együttműködhetünk és sok hasznos kapcsolatot építünk együtt, s minél több álláskeresőnek tudunk közösen munkát ajánlani, s ezzel segíteni karrieréletútját.

Ha bármiben segítségére lehetünk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

Üdvözlettel:  A Nyíregyházi Egyetem vezetősége

Nyíregyházi Egyetem / Igazgatási és Humánpolitikai Központ 
Alumni-, Karrier- és PR Csoport
Elérhetőségünk / címünk:
4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/B – „A” épület, I. emelet A/125 és A/126
Telefon: +36 (42) 599-400/2542
FAX: +36 (42) 402-485
Web. karrier.nye.hu / www.nye.hu
E-mail: ihk@nye.hu