1. Fotósorozat

Ezért szeretem a Nyíregyházi Egyetemet

Amikor a Nyíregyházi Egyetemre jelentkeztünk, fontos volt számunka, hogy egy olyan Egyetemen folytassuk tovább a tanulmányainkat, ami közel áll hozzánk még úgy is, hogy nem voltunk tagjai az intézménynek. Úgy gondoljuk, előre megírhatjuk, hogy egy megfelelő választás volt számunkra a @nyiregyhazi_egyetem kiválasztása. Szeretnénk segíteni azokat a tanulókat, akik továbbtanulás előtt állnak.

Hogy miért érdemes a Nyíregyházi Egyetemet választani?!

Nagyon sok embert ismertünk meg ezalatt a néhány év alatt, és erős barátságok, kapcsolatok alakultak ki. Ami annak is köszönhető, hogy az intézmény épületei nagyon közel helyezkednek el egymáshoz. A kollégiumok (Campus Kollégium, Hotel Sandra Ifjúsági Szálló), karok, valamint a legtávolabbi épülete az Egyetemnek a Műszaki és Mezőgazdasági kar (utóbbi 5 perc sétára, vagy 2 percre van, ha rohanunk, mert megint elaludtunk). Minden szakról lehetőségünk volt megismerni más-más hallgatókat.

A Nyíregyházi Egyetem időről-időre a szemeszterek folyamán különböző eseményeket, rendezvényeket szokott rendezni, ami különböző szemszögekből mutatja be az aktuális témákat, továbbá kapcsolatépítő lehetőségek is kínálkoznak ezeken az eseményeken. Ilyen volt például a teljesség igénye nélkül a Honvédelmi bemutató, az állásbörzék, ahol a munka világáról kaptunk ismereteket, valamint felhívták a figyelmet a LinkedIn oldal használatára.

Sokat jelentett számunkra, hogy az intézmény Nyíregyháza zöld, erdős részén helyezkedik el. Kisvárosokból, távolról származunk így egyértelmű volt, hogy kollégiumba költözünk. A döntésünket nagyban befolyásolta, hogy ennyire otthonos és barátságos helyen van a Campus Kollégium. És ezt a barátságos környezetet, csak fokozta az, amikor szembesültünk a Tuzson János Botanikus Kert gazdag élővilágával.

Nézd végig a fotósorozatot, majd írd meg kommentben, hogy Te miért szereted a Nyíregyházi Egyetemet.

#nyiregyhaziegyetem #nyiregyhazi #egyetem #nyiregyhaza #univerity #tanulas #fejlődés #célok #motiváció #tudatosság #egyetemista #egyetemisták #iskola #barátok #botanikuskert #lego #legohungary #természet #happy #good #friends #chill #trees #picoftheday #instagood #photooftheday

2. Fotósorozat

Ezért szeretem a Nyíregyházi Egyetemet

2016.-ban csatlakoztunk a Nyíregyházi Egyetem Lónyay Menyhért Tehetséggondozó Szakkollégiumához. Barátaink ajánlották a lehetőséget és mindig örömmel tekintünk vissza a közös pillanatokra, élményekre, amikor a fotókat nézegetjük. Ezért is szeretnénk mindenkinek ajánlani, hogy jelentkezzenek és szívesen várunk minden érdeklődőt.

Hogy miért érdemes a Nyíregyházi Egyetemet és az önkéntességet választani?!

Lehetősége van minden szakkollégista hallgatónak részt venni különböző eseményeken, rendezvényeken, amit a Nyíregyházi Egyetem és a szakkollégium időről-időre megrendez.

Minden éven kora ősszel a csoport tagjaival közösen egy különleges fát ültetünk a Tuzson János Botanikus Kertben. Felejthetetlen élményt szoktunk okozni egymásnak azzal, hogy este sötétben bóklászunk egy zseblámpával, hogy megtaláljuk a megfelelő helyét a csemetének. És a sikeres munkáért cserében zsíroskenyérrel koccintunk. Roppantul laza olyankor a hangulat. Ki kellene próbálnia mindenkinek.

Emellett jótékonysági rendezvényeken szoktunk részt venni és a Jósa András Oktatókórházban lévő beteg gyermekeknek szoktunk adományokat szállítani és mesét olvasni.

Mindenki megtalálja a helyét, hogy-hogy tudna segíteni és részt venni a szakkollégiumi munkássága során.

Legyél Te is önkéntes!

Nézd végig a fotósorozatot, majd írd meg kommentben, hogy Te miért szereted a Nyíregyházi Egyetemet.

#nyiregyhaziegyetem #nyiregyhazi #egyetem #nyiregyhaza #univerity #tanulas #fejlődés #célok #motiváció #tudatosság #egyetemista #egyetemisták #iskola #barátok #együtt #segitsunkegyutt #csapat #szakkoli #szakkollégium #happy #good #friends #chill #trees #picoftheday #instagood #photooftheday

3. Fotósorozat

Ezért szeretem a Nyíregyházi Egyetemet

Ha fontos számodra a mozgás és a sport, akkor jó helyen jársz, mert a Nyíregyházi Egyetem több sportlétesítménnyel is rendelkezik, amit minden hallgató ingyen igénybe is vehet. Legyen az a tenisz, kosár, röplabda, úszás…stb. 

Hogy miért érdemes a Nyíregyházi Egyetemet választani?

A Nyíregyházi Egyetemre kiemelkedően sokan jelentkeznek testnevelőtanári képzésre, ami értelmében fontos, hogy biztosítsák a hallgatónak a sportoláshoz szükséges eszközöket. Az intézmény megfelelő sporteszközökkel van felszerelve.

Emellett ezekben az épületekben szokták megrendezni minden éven az avatót, valamint az avató előtti bemutatókat, ahol az elsőéves hallgatók jópofa koreográfiával szoktak készülni. Nagyon sokan össze szoktunk gyűlni és egy jó élményt szoktunk szerezni egymásnak és az oktatóknak.

Akik élnek-halnak a fociért, azok se fognak hiányt szenvedni, ugyanis minden éven megrendezésre kerül a foci kupa, valamint a kosárkedvelők is kiélhetik a sport iránti vágyukat.

Nézd végig a fotósorozatot, majd írd meg kommentben, hogy Te miért szereted a Nyíregyházi Egyetemet.

#nyiregyhaziegyetem #nyiregyhazi #egyetem #nyiregyhaza #univerity #tanulas #fejlődés #célok #motiváció #tudatosság #egyetemista #egyetemisták #iskola #barátok #együtt #sport #edzés #egyszakvan #nye #athlete #happy #good #friends #chill #trees #picoftheday #instagood #photooftheday

4. Fotósorozat

Ezért szeretem a Nyíregyházi Egyetemet

Beiratkozáskor még nem tudtuk, hogy milyen hely is a Campus Kollégium. Teljesen ismeretlen környezetbe és társaságba csöppentünk. Ami jó volt, mert kicsit kiszakadtunk a komfortzónánkból és úgymond a saját utunkat tudtuk járni, de egyben ijesztő is volt ennyi idegen ember. Viszont ezt az érzést enyhítették a közös programok, és a gólyatábor is.

Hogy miért érdemes a Nyíregyházi Egyetemet és a Campus Kollégiumot választani?

Garantálhatjuk, hogy aki a Campus Kollégiumot választja annak nem lesz hiánya a társasági életből. Olyan közösségbe kerül a hallgató (akár Te is), amit nem is gondoltál volna. Évről évre új embereket ismerhetünk meg. Valamint lehetőség van nyári szállásra is, ha valaki úgy döntene.

Emellett időről-időre megrendezésre szokott kerülni a Lan-parti, ahova minden játékot kedvelő csatlakozhat. Valamint a kreatívabbak is kiélhetik a filmes vágyaikat, ami megtekinthető a negyedik fotón (kis homemade mozi).

És nem felejtkezhetünk el a születésnapokról, névnapokról, gólyabálokról, szakestekről, farsangokról… (és ezt a listát tényleg a végtelenségig tudnánk folytatni).

Ha úgy döntesz, hogy a Nyíregyházi Egyetemet választod, akkor válaszd a kollégista életet is. És ha koli, akkor Campus.

Nézd végig a fotósorozatot, majd írd meg kommentben, hogy Te miért szereted a Nyíregyházi Egyetemet.

#nyiregyhaziegyetem #nyiregyhazi #egyetem #nyiregyhaza #univerity #tudatosság #egyetemista #egyetemisták #barátok #együtt #nye #campus #koli #kollégium #buli #campuslife #csakacampus #lan #játék #homemademozi #mozi #happy #good #friends #chill #trees #picoftheday #instagood #photooftheday

5. Fotósorozat

Ezért szeretem a Nyíregyházi Egyetemet

Minél régebb óta van valaki az Egyetemen annál több embert ismer meg, annál több eseményen vesz részt. Mert az intézmény biztosít olyan programokat a hallgatók számára, ahol kikapcsolódhatnak egyben ismerkedhetnek is.

De, hogy mégis miért érdemes a Nyíregyházi Egyetemet választani?!

Minden éven megrendezésre kerül, nagyrészt az elsőéves hallgatók szempontjából a gólyabál. Aminek a célja kicsit jobban megismerkedni a csoporttársakkal, vagy felsőbb évesekkel. Nem utolsó sorban az oktatókkal.

Emellett kiemelnénk a szakesteket is, amik minden éven szintén aktuálisak mind az első mind a felsőbb éves hallgatók számára. Minden kar szakestje más-más, de ez a szép benne, hogy elveszti a monotonitását. Ilyenkor az elsőéves hallgatók szoktak kedveskedni bemutatókkal az oktatóknak, valamint a végzős hallgatóknak.

Nem hagyhatjuk ki a buli lehetőségeket, amiket a Hallgatói Szertár Klub rendez hétről hétre, vagy a FŐHE Fesztivált, amit a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzati Testülete szervez. (Ezt köszönjük nekik)

Akik szeretnek a természetben kikapcsolódni, azok is örülhetnek, ugyanis erre is van lehetőség. Akár a Lónyai Menyhért Szakkollégiumon, vagy a terepgyakorlatokon keresztül.

Nézd végig a fotósorozatot, majd írd meg kommentben, hogy Te miért szereted a Nyíregyházi Egyetemet.

#nyiregyhaziegyetem #nyiregyhazi #egyetem #nyiregyhaza #univerity #nye #buli #party #kollégium #szakest #gólyabál #golyabal #fohe #főhe #festival #music #túrázás #túra #terepgyak #terepgyakorlat #terepgyakszi #barátok #csoporttársak #csoporttarsak #jovolt #jóvolt #happy #good #friends #chill #trees #picoftheday #instagood #photooftheday


Elérhetőség

Cím
4400 Nyíregyháza,
Sóstói út 31/b

Telefonszám
42/ 599-999

Keresés